"ĐOKOVIĆ TREBA DA VAM JE PRIMER!" Italijani posvetili sjajan tekst Novaku

Novosti online

18. 09. 2023. u 22:36

Iako je Karlos Alkaraz odustao od učešća u Dejvis kupu zbog umora nakon Ju-Es opena, za Novaka Đokovića to nije bila opcija. Reprezentativac Srbije je bez dana odmora nakon proslave titule stigao u Sevilju, a o tome piše i italijanska štampa.

ЂОКОВИЋ ТРЕБА ДА ВАМ ЈЕ ПРИМЕР! Италијани посветили сјајан текст Новаку

Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

Italijanski portal "Diretta.it" bavio se stanjem u Dejvis kupu, a deo teksta pod naslovom "Đoković poštuje Dejvis kup: Ostali teniseri treba da prate njegov primer" posvećen je i Srbinu:

- Iskreno, ništa nije nedostajalo. Svetski broj jedan našao se na "neprijateljskom tlu". Prvoklasni protivnik pred domaćom publikom. Nekoliko lepo plasiramih vinera, pevanja, malo vrućine... Ali samo dva seta o kojima može da se priča. Do svega je dovela promena formata, ITF se našao u problemu, kako pronaći (ne)adekvatno rešenje za pravi problem: šta uopšte činiti sa srebrnim kupom? - pita se autor teksta.

Potom je prešao na Noleta.

- Novak Đoković, ikona svoje zemlje i sporta u celosti, izrazio je želju da osvoji takmičenje u Malagi narednog novembra. To je izbor zbog kog može da bude ponosan. Mogao je da odustane nakon osvajanja Ju-Es opena, bez ikakvih kritika, kao što se povukao Karlos Alkaraz. Ali, nije.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)