To što je Novak Đoković osvojio Ju-Es open 2023. i tako 24. put podigao grend pehar oduševilo je mnoge. Najnovije vesti o njemu bile su pune hvalospeva, ali, malo ko je mogao da očekuje da će jedan od najčitanijih britanskih listova, "Dejli telegraf", perom svog najpoznatijeg sportskog novinara, Olivera Brauna, Novaku posvetiti kolumnu koja će se pamtiti. Prosto, nije Velika Britanija tlo poznato po afirmativnom pisanju o srpskom asu, ali... Izgleda da i tamo neki novi vetrovi duvaju. Nole se za to pobrinuo.

Komentari (6)

Luka

12.09.2023. 16:50

Novak je jedan i jedinstven,mislim da srpski narod nije svijestan kakvu ljudsku ,sportsku i moralnu i radišnu veličinu-gromadu ima u svojoj sredini,nakon NikoleTesle,stim što je Tesla sticajem okolnosti svoja dostignuća mora pokloniti tuđincima,za razliku od Novaka koji svoje uspehe veže za Srbiju i srpski narod.Hvala ti Novače što me činiš ponosnim Srbinom.

iz glave

12.09.2023. 17:23

од Новакових спортских успеха за нас су битнији његово васпитање, морал и вера, јер када би се манули злурадих коментара и на њега угледали живели би боље од оних којима тежимо и завидимо како живе. Новаче живео довијека!!!

Kikiriki

12.09.2023. 17:43

Заборавили су Енглези да су му скинули 2000 бодова с једног Вимблдона. То сигурно не би урадили Федереру или Надалу или било коме другом.