DRAMA NA ĐOKOVIĆEVOM TRENINGU: Pozlilo Goranu Ivaniševiću pred početak polufinala

Novosti online

08. 09. 2023. u 19:27

Novak Đoković nije u savršenom miru dočekao polufinale Ju-Es opena.

ДРАМА НА ЂОКОВИЋЕВОМ ТРЕНИНГУ: Позлило Горану Иванишевићу пред почетак полуфинала

Foto: Profimedia

Naime, uoči pretposlednje prepreke na turniru Njujorku, Nole je odradio zagrevanje sa svojim stručinim štabom i, usled izuzetno velike vrućine (i ništa manje vlage), njegovoĐokovićevom treneru Goranu Ivaniševiću je pozlilo, javlja "Sport klub".

Na fotografiji se moglo videti kako Ivanišević sedi u hladovini, pa je ostala nada da će mu biti bolje kada se okrepi od vežbanja sa najboljim teniserom današnjice po usijanom betonu.

Podsetimo, za plasman u željeno finale njujorškog grend slema, Nole za protivnika ima najveće iznenađenje tog turnira, novog ljubimca domaće publike, Bena Šeltona koji je 47. na ATP listi a priredio je nekoliko senzacija.

I, njihov meč će, po našem, srednjoevropskom vremenu, početi ovog petka oko 21 čas.

Naizgled, idealno, bar za ovdašnje ljubitelje tenisa, ali...

Nole će protiv 16 godina mlađeg Amerikanca igrati kada su uslovi najteži za nadmetanje.

Tokom ovog dana, temperatura u Njujorku je oko 32 stepena na Celzijusovoj skali, ali se u najskorije vreme očekuju pljuskovi s grmljavinom, te da će vlažnost vazdua biti preko 70%.

A to sportistima nimalo ne prija. Ni njihovim trenerima, kao što se moglo videti na Ivaniševićevom primeru.

Upravo zato je Džon Mekinro, američka teniska legenda, u nedavnom ekskluzivnom intervjuu za "Novosti" i istakao da Nole jeste favorit, ali da veliki faktor na Ju-Es openu jeste kada se meč igra, jer Srbinu, sada 36-godišnjem, dnevni termin manje odgovara upravo zbog vrućine, a i ogromne vlažnosti.

Novak Đoković na Ju-Es openu 2023 / Foto: Printskrin

A baš za dnevni termin, i to u najtoplijem, dlu dana, organizatori su se odlučili kada je reč o susretu Srbina i Amerikanca od kog se u Americi mnogo toga očekuje na ovom grend slemu.

Bilo kako bilo, i taj meč, i sve vezano za Ju-Es open (na kome je zbog jezivih uslova Danil Medvedev uzviknuo usred svog četvrtfinala "Jedan teniser će ovde umreti, pa ćete videti") - pratite i dalje uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

---

Drugo polufinale, Karlos Alkaraz - Danil Medvedev, igra se u večernjem terminu, kada se u Njujorku očekuje 26 stepeni i 38% vlažnosti vazduha. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)