SRPSKA POSLA: "Najbolji odbrambeni igrač na svetu" dobio sjajan odgovor od najmlađeg člana reprezentacije Srbije (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2023. u 15:58

PLASIRALI su se košarkaši Srbije u finale Svetskog prvenstva u košarci. U polufinalu savladali su "orlovi" Kanadu rezultatom 95:86, a nakon meča zanimljiv performans imao je mladi Nikola Jović.

СРПСКА ПОСЛА: Најбољи одбрамбени играч на свету добио сјајан одговор од најмлађег члана репрезентације Србије (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

As Majami hitsa nije zaboravio potez Dilona Bruksa. Kanađanin je tokom duela sa Slovenijom odlučio da nakon isključenja sa terena "boksuje" u hodnicima dvorane, on se na taj način ludo zabavljao, a ujedno je prekratio vreme do kraja utakmice. 

"Najbolji defanzivac planete", kako je sebe nazvao Bruks posle četvrtfinala, rekavši "nisam ja samo najbolji spoljni defanzivac u NBA, već i na planeti", u polufinalnom meču jeste postigao šesnaest poena, uz četiri faula, izgubljenu loptu i jednu asistenciju. 

Nikola Jović oduševio je Srbiju na parketu, a potom i van istog! Sjajni mladi košarkaš blistao je protiv Kanade, prikazao je neverovatnu borbenost i želju za pobedom.

Na drugoj strani najmlađi košarkaš u sastavu Svetislava Pešića za 18 minuta upisao je osam poena, pokazavši da će predstavljati svetlu budućnost srpske i svetske košarke. 

Nije ipak mlađi Jović propustio priliku da "nokautira" Bruksa i van terena, on je pri izlasku sa parketa oponašao poteze kanadskog košarkaša, ali deluje da bi se i u ringu bolje snašao od Bruksa. 

Bonus video: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)