NIJE OVO SEZONA ZA GREND SLEMOVE: Lajović zaustavljen na startu Ju-Es open, bez pobede na najvećim turnirima ove godine

Novosti online

30. 08. 2023. u 08:34

SRPSKI teniser Dušan Lajović već u 1. kolu okončao je učešće na Ju-Es openu. Bolji od njega bio je Kinez Jibing Vu sa 3:6, 6:4, 2:6, 6:4, 6:2.

НИЈЕ ОВО СЕЗОНА ЗА ГРЕНД СЛЕМОВЕ: Лајовић заустављен на старту Ју-Ес опен, без победе на највећим турнирима ове године

Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Nije ova sezona kada su grend slemovi u pitanju bila dobra za 52. igrača sveta, pošto je na sva četiri ispadao već u prvoj rundi.

Na Australijan openu ga je zaustavio Denis Šapovalov, na Rolan Garosu je posle prvog seta predao Žiženu Žangu. Kada je Vimbldon u pitanju savladao ga je Britanac Jan Čoinksi i sada je poražen od Vua.

Ipak, vrlo lako je moglo da se desi da Ducija gledamo u Njujorku u narednoj rundi protiv Aleksa de Minora. Vodio je srpski igrač sa 1:2 u setovima protiv 86. na ATP listi, ali Kinez u četvrtom i petom setu nije dozvolio Lajoviću nijednu brejk-loptu.

Srbija je posle prvog kola ostala sa samo dva predstavnika. Novak Đoković u 2. kolu igra sa Bernabeom Zapatom Miraljesom, dok će Laslo Đere odmeriti snage sa Ugom Gastonom iz Francuske.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)