"LEPO JE VIDETI FRUSTRIRANOG ĐOKOVIĆA": Britanka zamolila navijače na Ju-Es openu jednu stvar vezanu za Srbina

Novosti online

28. 08. 2023. u 09:25

Novak Đoković bio je na dobrom putu da osvoji sva tri do sada odigrana grend slema u ovoj godini, ali mu se na Vimbldonu isprečio Karlos Alkaraz u finalu.

ЛЕПО ЈЕ ВИДЕТИ ФРУСТРИРАНОГ ЂОКОВИЋА: Британка замолила навијаче на Ју-Ес опену једну ствар везану за Србина

FOTO: Tanjug

Srpski teniser je tako ostao na 23 osvojene najveće titule, a Laura Robson, nekadašnja britanske teniserka, govorila je još jednom o porazu Đokovića u Londonu.

Ona se osvrnula na momenat kad je Novak slomio reket.

- Samo je pokazao da je čovek. Svi imaju takvu percepciju o njemu da je on najneverovatniji sportista i najluđi teniser svih vremena, što i jeste, ali pustiti te emocije da se pokažu bilo je skoro lepo na neki način jer ga tako često vidimo kako lako pobeđuje u finalima - rekla je ona.

Nastavila je u istom ritmu.

- Bilo je lepo videti ga stvarno testiranog i tako frustriranog zbog toga kako se stvari odvijaju, jer se to retko vidi od njega. Osećam da bi ove godine u Njujorku publika mogla biti malo više na njegovoj strani. Publika Ju-Es opena voli autsajdera i možda će osetiti da je Alkaraz favorit u odnosu na Đokovića. Novak ima mnogo obožavatelja, ali iz nekog razloga neki ga ne vole toliko. Ali mislim da je bio odličan za tenis.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar