"PUSTILI STE FOTOGRAFIJU NA KOJOJ KAO DA SAM PIJAN!" Novak Đoković se obratio organizatorima mastersa u Sinsinatiju

Novosti online

19. 08. 2023. u 17:53

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Sinsinatiju, a nema sumnje da uživa u povratku u SAD nakon dve godine.

ПУСТИЛИ СТЕ ФОТОГРАФИЈУ НА КОЈОЈ КАО ДА САМ ПИЈАН! Новак Ђоковић се обратио организаторима мастерса у Синсинатију

Profimedia

Dve godine čekao je Đoković zbog zdravstvenih protokola da se vrati u Sjedinjene Američke Države, a sada sa osmehom na licu dominira na tom podneblju. 

Organizatori turnira u Ohaju podelili su nekoliko fotografija na kojima je najbolji teniser svih vremena na zvaničnom Instagram nalogu turnira, a odabir je nasmejao i samog Đokovića. 

- Ha, ha. Hvala vam što ste postavili fotografije na kojima izgledam kao da sam pijan na terenu - prokomentarisao je Novak Đoković.

Printscreen/Instagram/cincytennis

Otkrio je Đoković i da je taj poljubac bio upućen Hubertu Hurkaču čija fotografija je bila tik ispred njega, a sve je zabeleženo nakon Novakovog meča protiv Aleksandra Davidovića - Fokine.

Inače, Nole u nešto "povoljnijem" terminu od dosadašnjih igra polufinale mastersa u Sinsinatiju, a i taj meč, kao i sve dosadašnje, možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)