NEKADAŠNjI hrvatski teniser Ivan Ljubičić dao je zanimljiv intervju švajcarskim medijima. On je pre svega iznosio pohvale na račun Rodžera Federera, ali i pecnuo Novaka Đokovića.

Komentari (10)

Jugo

19.07.2023. 14:37

Xe XE taj Hrvat sigorno nije doso ni do prosecnog igraca kad je on igrao.da je postiogo samo 1 % sigorno bi bio srecan on u zivotu to sto je Novak postigo u svome.Pokrite se bre i cutite bolje nego da pricate gluposti.misevi ruzni ..

Ljubica

19.07.2023. 15:13

Tim gore po sve vas, ako on tako prosečan može da vam uzme sve, zamislite šta bi vam tek radio da eto poseduje talenat.Nsu svi teniseri ni u istim uslovom trenirali,ali čim je stigao u bolje uslove krenuo je da napreduje. Sećam se da je Novak mnogo puta pobedio Rogera, dok si ga ti trenirao,kako li je tek to bilo progutati,da eto sav ta raskoš, toliko puta dobije ogrebotinu.

Pera

19.07.2023. 16:18

Ljubičiću, ti si samo hrvat i tu ti nema pomoći. Nisi ni čovek a ako jesi onda si loš čovek. Pokrij se i ćuti, tako će ljudi da pomisle da si pametan. Bio si loš igrač, bio si loš trenar a svo vreme si loš čovek. Sram te bilo.

Miloš

19.07.2023. 21:02

Porediti kolektivni sport sa individualnim u tom kontekstu je besmisleno. U tenisu je upravo uspeh najvažniji, ali u kolektivnom sportu zavisiš i od saigrača. Tako da u košarci možeš da budeš najbolji svih vremena, a da nisi sve i najviše osvojio.