OLGI DANILOVIĆ POZLILO NA MEČU: Srpkinja morala odmah da preda duel (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2023. u 17:10

SRPSKA teniserka Olga Danilović nije se osećala dobro na startu turnira u Palermu i predala je svoj meč debitantkinji na VTA sceni.

ОЛГИ ДАНИЛОВИЋ ПОЗЛИЛО НА МЕЧУ: Српкиња морала одмах да преда дуел (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Kao 104. na VTA listi, Danilovićeva je igrala protiv Ruskinje Sofije Jevgejevne Lansere i već na samom početku bilo je primetno da ima problema.

Za suparnicu je imala devojku koja em nikada ranije nije igrala u glavnom delu nekog VTA turnira, em je dva sata pred meč saznala da, kao "srećna gubitnica" u kvalifikacijama - dobija novu šansu.

Lansereova je, kao 353 na VTA listi, za 23 minuta dobila prvi set, a čim je odigran poslednji poen, za 6:3 u korist Ruskinje, Olga Danilović je signalizirala sudiji da ne može više da stoji i da duel predaje.

Kako su rekli komentatori na Tenis TV-u, izgleda da je velika vrućina uticala da Srpkinji pozli. Vrlo moguće, jer je u Palermu danas izmereno 36 stepeni u vreme igranja ovog duela, a ove sedmice će temperatura rasti i do 40.

Ne propustite:

SRPSKA ČUDA! Lanina titula na Vimbldonu je samo početak - ovih šest devojaka su novi talas srpskog tenisa

BONUS VIDEO: Svi su daleko iza: koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao broj 1?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)