PAKT PROTIV ĐOKOVIĆA: Alkaraz otkrio kakvu mu je poruku Nadal poslao

Novosti online

18. 07. 2023. u 14:01

Španski teniser Karlos Alkaraz otkrio je da je pre finala Vimbldona protiv Novaka Đoković dobio poruku od svog uzora Rafaela Nadala.

ПАКТ ПРОТИВ ЂОКОВИЋА: Алкараз открио какву му је поруку Надал послао

Tanjug/AP

- Poslao mi je poruku pre finala, poželeo mi sreću i ja to cenim. To što ti neko kao on, idol mog detinjstva, šalje snagu i sreću za najvažniji trenutak u životu je nešto zbog čega treba da se divite - rekao je Alkaraz.

Prvi reket sveta je otkrio i ko mu je sve čestitao posle pobede nad Novakom, a nije imao dilemu čija mu je poruka najviše značila.

- Rafina. Kad god ti Nadal čestita, to posebno uzbuđuje jer je on ipak moj idol. Čestitao mi je i Fernando Alonso ko je takođe neko kom se divim. Vil Smit me je iznenadio čestitkom, zatim moj prijatelj Džimi Batler. Da ne preskočim nekoga, bilo je tu mnogo sportskih legendi i umetnika - izjavio je Alkaraz.

Karlos Alkaraz je na Vimbldonu stigao do svoje druge grend slem titule u karijeri, a tako je i dodatno učvrstio prvu poziciju na ATP listi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)