ŠAMPIONSKI BONUS U MERIDIANU: Đoković startuje na Vimbldonu – preuzmi potpuno besplatno 4.000 RSD i kladi se na srpskog asa!

Promo

03. 07. 2023. u 10:00

VIMBLDON se prati uz NAJVEĆI BONUS u regionu!

ШАМПИОНСКИ БОНУС У МЕРИДИАНУ: Ђоковић стартује на Вимблдону – преузми потпуно бесплатно 4.000 РСД и клади се на српског аса!

Foto: Promo

Dugo smo čekali da teniskog GOAT-a ponovo gledamo na londonskoj travi, ali sada je tu - Vimbldon danas zvanično počinje, a Novak Đoković počinje svoj pohod na 24. Grend slem titulu protiv Argentinca Pedra Kaćina.

Ovaj duel je planiran kao prvi meč dana na Centralnom terenu, a ne bi trebalo da počne pre 14 časova i 30 minuta.

Jasno je da će sve oči biti uprte upravo na Centralni teren, mesto na kojem Novak inače nije poražen punih deset godina. Da li će mu to doneti sreće i ovog puta? Ostaje da vidimo, ali najveći teniser  ikada definitivno zaslužuje našu podršku.

I zato – podržite srpskog igrača novim patriotskim tiketom i to uz fantastične uslove u Meridianu, jer osim sjajne ponude i najvećih kvota stiže i NEVIĐENI BONUS DOBRODOŠLICE!

Za sve novoregistrovane korisnike Meridian je spremio čak 4.000 RSD bonusa dobrodošlice, a nakon uplate depozita možete ući i u priliku da osvojite i do 120.000 RSD BONUSA!

Dakle, sve je spremno za teniski spektakl i, nadamo se, novu titulu i sada već dobro poznato grickanje hrane.

Zabavite se i uživajte u najboljoj sportskoj ponudi i ubedljivo najvećim kvotama na svetu – sastavite DOBITNI TIKET u Meridianu.

Registrujte se, uplatite depozit i kladite se na Đokovića!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!