VIMBLDON 2023. "samo što nije", ali iako se početak trećeg ovogodišnjeg grend slema približio, organizatori su uveli novo, treće po redu pravilo za takmičare iz Rusije.

Rade

26.06.2023. 22:08

Ovo nema nikakve veze sa sportom! Da li je Velika Britanija svesna da nema vise Aparthejda? Ovo je samo sopstveno kaljanje ugleda i teniske istorije! Da li ovo civilizacija ili kameno doba?

mp

27.06.2023. 06:43

da sam sa rusima objavio bi sva engleska sabrana nedjela mada je to teško i obimno nedjelo i još traje i stalno i svakom prilikom bi to povlačio da se sav svjet skine sa njiove hipnoze .... najveći pljačkaši, razbojnici, nacisti, rasiste, ubice i još bi se našlo dosta kategorija!!!

Bojan

27.06.2023. 10:29

Ovo je otvoreni rasizam, ništa drugo! Englesko društvo pati od toga, što se više deklarativno odriče svog rasističkog nasleđa, ono jače izbija. Džaba napisa na dresovima sportista, džaba kampanja u medijima, to je stanje njihovog društva koje traje vekovima i potrebno je samo malo duže boraviti tamo da se to oseti. Ovo je velika sramota za najstariji teniski turnir, ali eto, održava se u Engleskoj, organizuju ga Englezi. Sram vas bilo!

bager

27.06.2023. 13:42

Kakoto da nisu nikad uveli slicne mere zabrane i bojkota kad su usa i nato ubijali po svetu,,Irak,Libija ,Srbija ,Sirija,Vijetnam itd itd, bilo je i bojkota olimpijskih igara u SSRU,,zbog rata u Avganistanu,,a posle je usa vojska ratovala skoro 20 godina i ni jednom se ovi briznici nisu javili,,sve je ipak maslo ujedinjeng kraljevstva,oni stoje iza svih podmuklih resenja

Vladimir

27.06.2023. 17:26

Surovost, bezlicnost, silnost je odlika Engleza ( cast izuzecima) ! Velike im oci, a Mozak i cast su skrajnuti. Ako nemogu Mozgom, " Mogu silom i samovoljom" . To ja prevodim kao ODVRATNO ! Samo LUDJAK poistovecuje Sport i Politiku, a to rade oni bilo u : Australiji, Na Zelandu Americi i Kanadi. E vidim zasigurno da i njima dolazi "zuta minuta" na celu sa Amerikom, sporije, ali zasigurno ! Krenulo je ostrvo da se obrusava i talasi se spremaju za "olikovanje" istog ....