"RAZMIŠLJAO SAM O SAMOUBISTVU": Nik Kirjos otkrio kako je završio na psihijatriji, pa pomenuo Đokovića

Novosti online

15. 06. 2023. u 12:02

Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je da je proveo jedno vreme na psihijatrijskom odeljenju, nakon poraza na Vimbldonu od Rafaela Nadala! Razlog su bile samoubilačke misli i njegovi problemi koji su svakako poznati javnosti, ali ne i oni da je tada bio u Londonu u bolnici kako bi rešio probleme.

РАЗМИШЉАО САМ О САМОУБИСТВУ: Ник Кирјос открио како је завршио на психијатрији, па поменуо Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Te godine je nosio kompresijski rukav preko desne ruke tokom mečeva kako bi prikrio ožiljke.

- Iskreno sam razmišljao o samoubistvu. Izgubio sam na Vimbldonu. Probudio sam se, a moj tata je sedeo na krevetu i plakao. To je bio veliki poziv za buđenje za mene. Rekao sam: "Okej, ne mogu ovo više da radim." Završio sam u Londonu na psihijatrijskom odeljenju kako bih shvatio svoje probleme - rekao je Kirjosu u intervjuu za predstojeću Netfliksovu seriju "Tačka preloma."

Kirjosa provalnici "sprečili" da ode na Rolan Garos!

Kirjos je i ranije govorio o problemima koje je imao sa alkoholom i drogom, supstancama kojima je pokušao da pomogne sebi. Odnosi sa prijateljima i porodicom su se pogoršavali, a da je na pravom putu videlo se prošle godine kada je igrao finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića.

Upravo je jedno pitanje toko intervjua bilo vezano i za Novaka, odnosno ko može da ga zaustavi na Vimbldonu ove godine.

- Ako ne budem mogao ja, onda neće niko - poručio je Kirjos koji je sa Novakom postao odličan prijatelj od januara 2022. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave