AMAN, DOSTA VIŠE! Novak Đoković je ovako prekinuo intervju na terenu posle pobede nad Fučovičem na Rolan Garosu

Novosti online

31. 05. 2023. u 23:36

NOVAK Đoković je nasmejan izašao sa terena "Filip Šatrije" pred ponoć, u sredu, nakon izuzetno burnog meča Martonom Fučovičem na Rolan Garosu, ali i i zanimljivog intervjua koji je s njim na igralištu vodio Fabris Santoro.

АМАН, ДОСТА ВИШЕ! Новак Ђоковић је овако прекинуо интервју на терену после победе над Фучовичем на Ролан Гаросу

TV Eurosport

Antologijski prvi set duela Đoković - Fučovič bio je samo jedanm deo interesantne teniske večeri u Parizu, a posle izvojevane pobede, Novak je počeo da odgovara na pitanja.

I to na francuskom jeziku, od čega se posle pet, šest minuta "umorio" - umoran od napornog teniskog megdana.

Ovako je izgledao razgovor njega i Santoroa:

- Novače, kakve su tvoje prve reakcije?

- Najpre, hvala svima koji ste došli i koji me iz godine u godinu ovde bodrite. Prvi set nije bio dobar za mene, uopšte nije bio dobar...  U drugom i trećem sam bio mnogo bolji, pa mogu reći da sam veoma zadovljan nastupom, kada se sve zajedno pogleda.

- Marton se zaista dobro pokazao protiv tebe?

- Svi na "Šatrijeu" žele da igraju svoj najbolji tenis, nemaju šta da izgube, naročito protiv vodećih igrača. Nisam bio iznenađen kako je on igrao, dobro ga poznajem... On može da igra vrlo dobar tenis na svim podlogama. Pa opet, bio sam veoma fokusiran na sebe i ono što ja radim. I, molim vas (obraća se publici) izvinite na mom francuskom... Nisam nikada bio zadovoljan svojom diplomom za francuski jezik, a već godinama sam na tom osnovnom nivou. Ali, tako je kako je. Ipak, nadam se da, valjda, mogu da pričam dovoljno dobro da možete da me razmete - uz osmeh je rekao Nole.

- Igrao si u dnevnom terminu, pa u noćnom, koliko se razlikuju pripreme za takve mečeve?

- Priprema je za mene maltene ista, nema tu mnogo razlike. Bilo je ovoga puta mnogo vetra, to je bio problem. Jako je teško kontrolisati udarce zbog vetra, jer su teška nameštanje tela za udarac, pa nameštanje reketa za sam susret sa lopticom... Večernji mečevi su uvek jako posebni i zato sam zahvalan svima koji su bili uz nas dvojicu ovoga puta.

Fabris Santoro je tada počeo da izgovara novo, čini se duže pitanje, a Nole je raširio ruke u stilu "Aman, dosta više!" i uz veliki osmeh, onako iscprljen, rekao:

- Molim te, Fabris, dosta, pa ja nemam više reči na francuskom, sve koje znam sam izgovorio!

Koji sekund kasnije, nasmejani Nole je "pušten" u svlačionicu.

Ako vas Novak Đoković zanima, pratite i dalje sve vesti o njemu i tenisu na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Kad se Novak Đoković i Danil Medvedev sretnu na treningu na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba