LUDILO, BRATE! Hamad Međedović skakao od sreće nakon velikog uspeha

Novosti online

25. 05. 2023. u 20:13

SRBIJA će na Rolan Garosu imati i Hamada Međedovića, momak iz Novog Pazara izborio se za učešće na prvom grend slemu u karijeri. Nakon poslednjeg meča kvalifikacija nije mogao da sakrije radost.

ЛУДИЛО, БРАТЕ! Хамад Међедовић скакао од среће након великог успеха

FOTO: E. Feković

Međedović je trijumfovao protiv Holanđanina Džaspera de Jonga, uprkos tome što je prvi set izgubio 6:0, uspeo je potom da preokrene.

U razgovoru za portal "Telegraf", Hamad je na početku pokušao da sumira svoje utiske i plasman na Rolan Garos.

- Ludilo, brate, neviđeno, sva tri meča su išla u tri seta. Sva tri su bila ultra naporna, čak ovaj danas je bio i ponajmanje. Juče kada sam igrao sa Argentincem (Serundolom, prim. aut), on je bio jako težak protivnik. Prvo kolo je isto bilo vrlo napeto. Zadovoljan sam i prezadovoljan, mislim da još nisam siguran i ne mogu da verujem u sve ovo. Adrenalin me drži, presrećan sam, stvarno je divan osećaj.

Napredovao je Međedović dosta, a smatra da može da gura još dalje.

- Skopile su se kockice na čemu smo radili već dosta meseci. Počelo je polako da se sklapa, a još nisam ispunio svoj potencijal. Može da se radi još na fizičkom delu. Puno je lakše nego što je bilo. Zadovoljan sam sa mentalne strane. Ovo je drugi put uzastopno da sam preokrenuo nakon što sam izgubio prvi set. Ranije nisam bio toliko mentalno stabilan, često sam padao posle izgubljenog prvog seta. Vrlo često se to brzo završavalo. Verujem u sebe više i da do poslednjeg poena mogu da se vratim, rekao je Hamad.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna