U sredu je stigla šokantna informacija iz sveta tenisa: Rafael Nadal neće učestvovati na Rolan Garosu, ali to je "samo" objavio jedan od najpopularnijih španskkih medija, Relevo. Dan kasnije se sam Rafa obratio javnosti, a njegovu konferenciju za štampu mogli ste uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Aleks

18.05.2023. 18:00

Odlazi jos jedan veličanstveni teniser u zasluženu penziju...ostaje još jedan, onaj najbolji ikad, da možda još nešto uradi na našu ogromnu radost. Ali i ako ne uradi ništa više, ostaće najbolji teniser zauvek, njegova dostignuća je nemoguće ponoviti. Godine od 2003 do 2023 (a možda još poneka) ostaće upisane zlatnim slovima u istoriji tenisa i sporta. Novak Đoković je jedno od najslavnijih imena ne samo sporta, nego i Srpske istorije...ali da ne zaboravimo šta je i sam rekao: bez Federera i Nadal, nikad ne bih postao ovo što jesam! I kad za neku godinu opadne interesovanje za tenis, jer ovakvo rivalstvo više nikad neće postojati, setićemo se njih trojice, a posebno onog koji je za nijansu bio bolji od ostale dvojice.

Duda

18.05.2023. 18:34

Ubijao se dopingom, telo vise ne moze.Sad prica bajke, e moj Nadal tebi je bilo vazno da si ispred Djokovica i da na takmicenju, secam se sa Medvedevim, on te je unistio ti si otisao uzeo nesto i leteo po terenu. Nisi fer, uzasno si gresio naspram dobrih momaka tenisera. Sad je sve doslo na naplatu.