"NOVAČE, POKAŽI SNIMAK": Čuveni australijski doktor sramotno udario na Đokovića

Novosti online

03. 02. 2023. u 13:05

Novak Đoković je u Melburnu osvojio rekordnu desetu titulu i to na kakav način, povređen u situaciji u kojoj bi svako drugi odustao Srbin nije, već je sa "jednom nogom" pokazao ko je gazda u "belom sportu".

НОВАЧЕ, ПОКАЖИ СНИМАК: Чувени аустралијски доктор срамотно ударио на Ђоковића

Tanjug/AP

O Srbinovoj povredi priča ceo svet, Goran Ivanišević i Kreg Tajli ne veruju kako je uspeo da u tom stanju Đoković završi turnir i ne samo to, već i podigne trofej.

Međutim, ima i onih koji Novaka smatraju folirantom i da je sve izrežirao, odnosno da nije povređen koliko se priča. Jedan od tih je i australijski doktor Piter Larkins koji je osporio Srbinovu povredu.

- Mislim da nije ta povreda. To je retkost o čemu pričamo. Voleo bih da vidim snimke. Čuo sam šta je Kreg rekao i dodao je da su lekari bili iskreni. Hajde da vidimo snimke. Pitam se da li je Kreg možda mislio da znak o rastojanju od tri centimetra na snimku magnetne rezonance. Znak može da označava neku upalu ili otok, ne mora nužno da bude naprsnuće. Teško je zamisliti - kaže doktor Larkins.

On je pojasnio kako to može da izgleda.

- Ako uzmete parče mesa od buta i napravite rez od tri cenimetra, a to je mišić, onda je teško zamisliti da neko može tako da igra na tom nivou. Nikada nisam sumnjao da Novak ima povredu zadnje lože. To je poznato, znam njegov tim, nije im dozvoljeno da javno sve pričaju, ali biće spekulacija sve dok se ne raščisti. Mislim da je Kreg zabunom mislio na neko oštećenje u toj zoni, pre nego na rez od tri centimetra, ali sve zavisi od mesta gde se to nalazi. Deluje kao da je to u njegovom bicepsu, što je glavni mišić u zadnjoj loži, ali to bi predstavljalo presedan u koji je teško verovati osim ako nešto nema čudesno kod Novaka - rekao je doktor Larkins.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)