OVO MOGU SAMO SRBI! "Australijan open ovako nešto nije doživeo": Lepa Barbara oduševljena scenama nakon meča Đoković - Cicipas

Novosti online

29. 01. 2023. u 15:35

NOVAK Đoković osvojio je trofej u Australiji, a svet priča o slavlju koje je viđeno ispred Melburn parka.

ОВО МОГУ САМО СРБИ! Аустралијан опен овако нешто није доживео: Лепа Барбара одушевљена сценама након меча Ђоковић - Циципас

Tanjug/AP

Posebno impresionirana bila je čuvena voditeljka Eurosporta i bivša teniserka, Barbara Šet. 

- Australijan open ovako nešto nije doživeo. Igrala sam ovde, godinama se bavim i novinarskim poslom. Ali, ovo što su srpski navijači danas priredili je prosto neverovatno - rekla je lepa Barbara pred kamera "Eurosporta", u trenucima kada je ceo svet gledao srpsku euforiju ispred "Rod Lejver arene".

Barbara Šet je bivša austrijska teniserka, koja se profesionalno bavila tenisom od 1992, a povukla se nakon Otvorenog prvenstva Australije 2005. godine.

FOTO: novosti/Instagram/Tviter/Privatna arhiva

Od 1993. do 2004. godine, Šet je igrala za austrijski tim u Kupu federacija, i pobedila je u 30 od 48 mečeva. Takođe se takmičila za Austriju na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju. Tada je u pojedinačnoj konkurenciji dostigla polufinale, a takmičila se i u konkurenciji ženskih parova.

Njene najviše pozicije na VTA listi bile su 7. mesto u pojedinačnoj i 8. mesto u konkurenciji parova. Njen najbolji rezultat na Grend slem turnirima je četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD, koje je dostigla 1999. godine.

Barbara Šet trenutno radi kao teniski komentator i voditelj, i zajedno sa teniskom legendom Matsom Vilanderom komentariše mečeve i intervjuiše tenisere tokom grend slem turnira.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?