ČUDAN POGLED NA ĐOKOVIĆEVU LOŽU: Nedostaje jedan član, ali tu je famozna doktorka Marijana (FOTO)

Novosti online

27. 01. 2023. u 10:12

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra od 9.30 u polufinalu Australijan opena protiv Tomija Pola iz SAD.

ЧУДАН ПОГЛЕД НА ЂОКОВИЋЕВУ ЛОЖУ: Недостаје један члан, али ту је фамозна докторка Маријана (ФОТО)

Tanjug/AP

Njegov otac Srđan saopštio je da neće prisustvovati polufinalnom meču. On je dobio oštre kritike pošto se u sredu posle meča četvrtfinala u Melburnu, koji je njegov sin dobio protiv Rusa Andreja Rubljova, slikao sa navijačem koji je nosio zastavu sa likom predsednika Rusije Vladimira Putina.

U saopštenju koje je poslao organizatorima prvog grend slem turnira u sezoni, Srđan Đoković naveo je da neće prisustvovati meču, pa je bio zanimljiv pogled na ložu najboljeg srpskog tenisera gde je bilo jedno prazno mesto.

Ipak, jedno zanimljivo lice je viđeno u Đokovićevoj loži. Reč je o famoznoj doktorki Marijani Kovačević. Ona je deo Novakovog tima u Melburnu, u loži na Rod Lejver areni pred meč protiv Tomija Pola, a takođe je i zvanično potvrđeno da je deo Novakovog tima.

Inače, doktorka Marijana je čuvena u svetu po tome što je oporavila neverovatnom brzinom neke od najvećih zvezda fudbala, lečila je Ronalda i mnoge druge, koji su dolazili na tretmane kod nje...

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta