"MRZEĆE ME NOVAKOVI NAVIJAČI AKO ODGOVORIM" Ukrajinska teniserka dobila neprijatno pitanje o Srđanu Đokoviću i ruskim zastavama

Novosti online

27. 01. 2023. u 09:29

UKRAJINKA Marta Kostjuk govorila je o Srđanu i Novaku Đokoviću, kao i ruskim zastavama na Australijan openu.

МРЗЕЋЕ МЕ НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ АКО ОДГОВОРИМ Украјинска тенисерка добила непријатно питање о Срђану Ђоковићу и руским заставама

FOTO: Tanjug/AP

Neočekivano, Srđan Đoković je ime koje se češće pominje od imena Novaka Đokovića u australijskoj javnosti pred meč polufinala sa Tomijem Polom. On je izazvao veliku lavinu pozirajući sa navijačima koji su držali rusku zastavu sa likom Vladimira Putina.

Marta Kostjuk eliminisana je sa Australijan opena u trećoj rundi, a novinar joj je poslao neprijatno pitanje - "da li Srđana Đokovića treba izbaciti sa turnira", na šta je prvo ostala bez teksta, a potom rekla:

- Stavljate me u situaciju gde moram da podnesem preveliku odgovornost... Ne znam kakva su pravila, ne znam šta je dozvoljeno na turniru, ali ovakve stvari ne mogu da se ne primete. Nije bitno ko je u pitanju, nikome takve stvari ne smeju da se dozvole i to me je vrlo pogodilo, poručila je Kostjukova i dodala:

FOTO: Epa

- Šta god ja rekla, mrzeće me do kraja života, posebno veoma agresivni navijači Novaka Đokovića. Ljudi već znaju da su, ne svi, ali mnogo Novakovih navijača je vrlo agresivno i znam to jer sam i sama iskusila.

Marta Kostjuk je dodala da je boli što su zastave Rusije viđene na tribinama u Australiji i pita se kako je moguće da je organizator dozvolio ovakve stvari uprkos izričitoj zabrani?

Ukrajinka je dospela u centar pažnje pre nekoliko meseci kada je odbila da se rukuje sa beloruskom teniserkom Viktorijom Azarenkom, jasno je iz kojih razloga.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina