"NADAL NE LIČI NA SEBE!" Bivši polufinalista Australijan opena zabrinuo Rafine navijače

Novosti online

12. 01. 2023. u 21:58

AUSTRALIJSKA teniska legenda Voli Masur upozorava da bi prvi grend slem u sezoni mogao brzo da ostane bez prvog nosioca Rafaela Nadala, koji je imao loše izdanje pred turnir u Melburnu.

НАДАЛ НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ! Бивши полуфиналиста Аустралијан опена забринуо Рафине навијаче

FOTO: AP/Tanjug

Rafael Nadal je nekarakteristično van forme na početku sezone. Izgubio je od Kameruna Norija i Aleksa de Minora na Junajted kupu, gde je predstavljao Španiju.

Aktuelni šampion na startu igra protiv Britanca Džejka Drejpera.

- Nadal će morati da bude na vrhuncu protiv Drejpera koji je u formi i "čudan" je protivnik za prvu rundu, rekao je Masur, a preneo "Melburn njuz".

Nekada petnaesti teniser sveta dodao je da je Nadal dosta promenio igru nakon povrede abdomena.

FOTO: Tanjug/AP

- Pokidao je trbušni mišić na Vimbldonu... Nakon toga se nije oporavio. Na Ju-es openu je pobedio u jedan meč, te nismo gledali Rafu na koga smo navikli, rekao je Voli Masur i dodao:

- Mučio se na početku 2023. godine, videli smo naznake starog Španca na Junajted kupu, ali je bilo jasno da nije radio na sebi u predsezoni. Pokušava da bude malo više ofanzivan, skraćuje poene, biće interesantno videti šta će mu to doneti.

Navijači željno isčekuju duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koji su danas dobili protivnike, a ne mogu se sastati pre finala.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije