AUSTRALIJI U INAT! Novak Đoković spremio paklen plan: Kreće srpska invazija na Melburn

Novosti online

16. 11. 2022. u 19:16

NOVAK Đoković dobio je i zvaničnu potvrdu da će moći da nastupa u Australiji i tako se vrati na mesto sa koga je početkom godine sramno deportovan u jednoj od najkontroverznijih sportskih priča u istoriji. Srpski as sada se vraća u "zemlju kengura", i to na velika vrata.

АУСТРАЛИЈИ У ИНАТ! Новак Ђоковић спремио паклен план: Креће српска инвазија на Мелбурн

FOTO: Tanjug/AP

Naime, novinar "Sport kluba" Nebojša Višković danas je po okončanju meča između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova otkrio jednu ekskluzivnu informaciju. Izgleda da je Nole spremio odgovor zemlji koja je ukaljala njegovu reputaciju, i to kakav odgovor! 

- Čim je saznao da će igrati u Australiji odlučio je da napravi jedan štand, prodajno mesto, ne znamo kako će to izgledati. Biće to u samom Melburnu, on će kupiti karte i poklanjati navijačima. Želi da ima što veću podršku Srba tamo. Vrlo je svestan da će prijem navijača biti možda drugačiji nego što je navikao. Želi svoj boks, jednu oazu, gde će biti oni koje će ga zdušno bodriti. Da ne kažem KOP, ali s obzirom kako će ga bodriti biće to pravi KOP. Jedan deo tribina će biti potpuno u srpskim trobojkama - zaključio je Višković.

Podsetimo, ministar za imigracije Endrju Žile koji je na toj funkciji od maja ukinuo je zabranu ulaska u Australiju Novaku Đokoviću, potvrđeno je u sredu za Bi-Bi-Si.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024