RUSKI ASOVI OVI NISU NI SANJALI: Danil Medvedev i Andrej Rubljov na velikom udaru od strane Rusa pred završni masters

Novosti online

10. 11. 2022. u 16:37

NOVAK Đoković je saznao ko će mu najpre biti rivali na Završnom mastersu, koji se održava u Torinu, a dvojica od njih - potom su se našla na neočekivanom udaru od strane slavnog sunarodnika.

РУСКИ АСОВИ ОВИ НИСУ НИ САЊАЛИ: Данил Медведев и Андреј Рубљов на великом удару од стране Руса пред завршни мастерс

FOTO: Tanjug

Bivši prvi teniser sveta i olimpijski šampion iz 2000. godine, Rus Jevgenij Kafeljnikov, za agenciju RIA Novosti je ocenio da njegovi zemljaci, Danil Medvedev i Andrej Rubljov, posle obavljenog žreba, "nemaju šta da traže" na poslednjem turniru u aktuelnoj sezoni.

Medvedev i Rubljov su smešteni u "crvenu" grupu, sa Novakom Đokovićem i Stefanosom Cicipasom, dok su u "zelenoj" Rafael NAdal, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Tejlor Fric.

- Mislim da ni Danil, ni Andrej, nažalost, neće proći grupu. Prosto, Rubljlov i Medvedev mi deluju slabije od Đokovića i Cicipasa - nije imao dlake na jeziku Kafeljnikov.

Završni turnir ATP-a održava se od 13. do 20. novembra u Torinu, uz nagradni fond od, rekordnih, 14,75 miliona dolara.

Rubljov je treći put učesnik, a u prethodna dva pokušaja nije prebrodio grupu. Medvedeev je četvrti put izborio plasman na ovo nadmetanje, čiji je šampion bio 2020.

Novak Đoković je, podsetimo, pet puta osvojio završni masters i samo jedna titula mu nedostaje da izjednači svetski rekord koji je u vlasništvu Rodžera Federera.

 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)