BURA OKO DOPINGA SE NE STIŠAVA: Novak Đoković izazvao i snažnu reakciju iz Australije

Novosti online

09. 11. 2022. u 15:43

BURA koju je podigao jedan detalj iz finala mastersa u Parizu i dalje se ne stišava, a brojne ličnosti iz sveta tenisa daju svoj sud o optužbama na račun Novaka Đokovića o navodnom korišćenju dopinga.

БУРА ОКО ДОПИНГА СЕ НЕ СТИШАВА: Новак Ђоковић изазвао и снажну реакцију из Аустралије

Foto: Profimedia/AP

Podsetimo, jedan gledalac snimio je momenat u kom čuveni Noletov fizioterapeut Ulises Badio priprema napitak za srpskog asa, a potom ga šalje po jednoj skupljačici loptice na teren. 

Dotični ljubitelj tenisa po završetku meča između Đokovića i Runea putem Tvitera je podelio ovaj video-materijal koji kruži društvenim mrežama sa rečima - Šta mu ovo daju usred meča i zašto deluje toliko sumnjivo? - jasno aludirajući da se radi o nekoj nedozvoljenoj supstanci.

Posebno zanimljivo jeste da je u pitanju čovek koji je već optužio Novaka za doping i to petog jula na Vimbldonu, nakon što je Đoković pobedio Tima van Rajthovena i nastavio pohod ka osvajanju najprestižnijeg grend slema.

Jedan u moru onih koji se oglasio i stao na stranu srpskog asa jeste teniser iz Australije, zanimljivo, u kojoj je Đoković razapet nakon ovogodišnjeg Australijan opena. U pitanju je Džon Milman, koji je poslao podršku Noletu putem Tvitera, i pozvao sve na trezveno i racionalno razmišljanje.

FOTO: M. Vukadinović

- Previše pažnje za člana tima koji meša sportska pića... To je potpuno smešna ideja da se nešto sprema, stadion je pun, kamere su svuda, piće pomešano u njihovom "boksu". Mislim, upotrebite samo malo logike ovde, možda samo ne žele da daju prednost bilo kome - napisao je Milman na Tviteru.

I zaista, ne treba im zameriti što ne poznaju nepokolebljivi karakter Srbina koji nikada ne bi došao u iskušenje da posegne za nečim takvim. Već što ga toliko potcenjuju, da misli da bi jedan profesionalni sportista bio toliko "lud", pa i neinteligentan, da koristi doping pred očima celog sveta i kamera koje snimaju svaki pokret tenisera.

Zbog cele fame u kojoj su zapadni mediji i novinari pokušali da ponovo ukaljaju reputaciju srpskog tenisera oglasila se i Jelena Đoković koja je pozvala sve da ne požuruju i ne izvode zaključke na osnovu snimka koji apsolutno ništa ne pokazuje, samo je tako predstavljen.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba