NOVAK ZATEČEN POTEZOM RUSA: Đoković otkrio šta mu je Medvedev rekao nakon predaje

Novosti online

08. 10. 2022. u 16:39

NEOČEKIVANO je nakon dva seta Novak Đoković stigao do finala ATP turnira u Astani. Iako je prvi set dobio Danil Medvedev, Rus je nakon fantastičnog taj-brejka predao Đokoviću meč i to bez borbe u trećem setu, a Nole je potom objasnio šta mu je rival rekao.

НОВАК ЗАТЕЧЕН ПОТЕЗОМ РУСА: Ђоковић открио шта му је Медведев рекао након предаје

Foto: Printscreen / Tennis TV

Medvedev je nakon taj-brejka prišao Novaku Đokoviću, pozdravio ga i otišao u svlačionicu, posle čega je Đoković bio potpuno zbunjen, o čemu svedoči i foto-galerija koju su vam "Novosti" priredile.

A kada je stao pred TV kameru, da da izjavu, prvo što je rekao bilo je ovo:

- Šokiran sam, iznenađen sam. Izgledao je Danil Medvedev u redu. U poslednjih sedam, osam poena kao da se slabije kretao. Nadam se da nije ozbiljno povređen. Medvedev je sjajan momak ne bi predao da se osećao dobro. Možda je pomislio da bi mogao da pogorša povredu. Rekao mi je da je istegao mišić na nozi, poručio je Đoković.

Potom je Novak prokomentarisao samu igru.

-  Rekao bih da je možda Medvedev bio bolji u ovom meču. Borio sam se da osvojim drugi set, prosto sam se trudio, borio... Žao mi je zbog navijača što je meč ovako završen. Igrao sam dosta skraćenih lopti, Danil je kao zid. Bio sam u toj ulozi tokom karijere. Igrači su znali da ne mogu da me probiju, ali znam i kako je sa druge strane. Morao sam da se borim za svaki poen. Ovde su mnogo sporiji uslovi nego u Izraelu. Protiv igrača kao što je Medvedev nećete imati mnogo lakih poena. Taj-brejk bio je super uzbudljiv.

Potom je prokomentarisao svoju igru u Kazahstanu.

- Uzbuđen sam što sam došao do finala. Uvek je to cilj kada se dolazi na turnir. Nisam do sada igrao ovde. Sutra protiv Stefanosa Cicipasa igram u finalu. Juče sam pobedio Hačanova, bila je teška borba, ne očekujem ništa drugačije ni sutra. Veliki turnir za nas, neka bolji igrač pobedi, poručio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)