OTKRIVENO ZAŠTO SU SE POBILI TENISERI: Bugarin je uradio nešto neoprostivo, Francuz ga čekao posle meča

Novosti online

30. 09. 2022. u 13:30

U četvrtak uveče smo videli scenu koja se baš, baš retko viđa na teniskim terenima - dva igrača su se potukla po završetku susreta. Sada je poznato i zbog čega.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО СУ СЕ ПОБИЛИ ТЕНИСЕРИ: Бугарин је урадио нешто неопростиво, Француз га чекао после меча

FOTO: Printskrin

Naime, Adrijan Andrejev je pobedio Korentina Mutea na turnir u Orleanu sa 2:6, 7:6, 7:6, a nakon susreta je usledio pravi haos.

Prišli su mreži, a onda su najpre obojica očekivano pružili ruku jedan drugom. Ipak, samo par sekundi kasnije kada su prošli pored mreže počelo je odgurivanje.

Mute je kao gubitnik bio ratoborniji, ali je okrivio Bugarina da ga je provocirao.

- Ne želim da se izvinjavam za ovo što se desilo na kraju meča. Kada igrač dozvoli sebi da kaže "je*i se" dva puta, dok me gleda u oči, ne mogu da mu pomognem da razume da u mom shvatanju to nije stvar koja treba da se radi. Aplaudirali ste ovom igraču na kraju meča, za vas su možda to prihvatljive stvari, za mene nisu - rekao je Francuz i dodao:

- U svakom slučaju, pretio mi je i rekao da ga čekam ispred izlaza sa terena, što sam ja očigledno uradio, ali sam imao problem da ga nađem, tragao sam za njim 10 minuta. Zapravo, bio je sakriven na drugoj strani iza šest ljudi iz obezbeđenja. Čuo sam tvoje pretnje, tako da, kada izađeš iz sobe gde te kriju, biću veoma srećan da te sretnem. Čekam te nestrpljivo da možemo da popričamo mirno - napisao je Korentin Mute na svom Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!