TV KOMENTATORI GA MOLILI DA PRESTANE: Novak Đoković je radio i ovo u prvom takmičarskom meču posle tri meseca (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2022. u 21:08

NOVAK Đoković je u Izrael, na turnir ATP Tel Aviv došao s velikim ambicijama, a koliko je bio motivisan i koliko spreman videlo se od prvog minuta njegovog meča sa rivalom iz Španije.

ТВ КОМЕНТАТОРИ ГА МОЛИЛИ ДА ПРЕСТАНЕ: Новак Ђоковић је радио и ово у првом такмичарском мечу после три месеца (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan u uvodnom kolu pojedinačnog nadmetanja, a u drugom je Nole savladao Pabla Anduhara, i to uz antologijski, 25-minutni gem na početku drugog seta.

U tom gemu je izveo i pravo malo tenisko čudo, kada je iz potpune defanzive stigao kod mreže do loptice ka kojoj mnogi ne bi ni potrčali, a onda je koji trenutak kasnije tako savršeno "smirio" lopticu da se njegov rival u neverici uhvatio za mrežu, a TV komentatori "Teniskog kanala" govorili "O, Novače, prestani! Prestani!"

Pogledajte i sami kako je to izgledalo...

... a pogledajte i još jedan poen kojim je Nole, takođe u blizini mreže, oduševio ljubitelje tenisa, istovremeno "nateravši" ATP da na svom Tviter nalogu to opiše samo uz:

"Neverovatno"

Podsetimo, Novak Đoković već u četvrtak opet izlazi na teren u Tel Avivu, a naredni rival biće njegov najbolji saradnik u "belom sportu".

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju