BERETINI VRATIO VOĐSTVO EVROPI: Italijan nakon velike drame slavio protiv Kanađanina

Novosti online

24. 09. 2022. u 17:34

Italijan Mateo Beretini savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 2:1 po setovima 7:6, 4:6, 10:7 i doneo Timu Evrope dva poena. Evropljani sada vode sa 4:2 u pobedama.

БЕРЕТИНИ ВРАТИО ВОЂСТВО ЕВРОПИ: Италијан након велике драме славио против Канађанина

FOTO: EPA

Uzbudljivo je bilo tokom celog meča, a duel je rešen u meč taj-brejku u kome je Beretini imao više snage i koncentracije i tako doneo evropljanima dva poena.

Ravnopravan duel u prvom setu. Igrači su čuvali svoje servise. Jedina brejk prilika viđena je na servis Italijana u četvrtom gemu. Beretini je uspeo da se odbrani. Potom su oba rivala bila sigurna na svoj servis pa je set rešen u taj-brejku.

Usledio je odgovor Kanađanina u drugom setu. U trećem gemu oduzima servis rivalu, ujedno ovo su bile jedine brejk prilike u drugom periodu,stekao je dve vezane a iskoristio prvu. Potom su oba tenisera bila sigurna na svoj servis. Ože-Alijasim je sačuvao prednost i dobio drugi set sa 6:4.

Usledio je meč taj-brejk, koji se igra do deset dobijenih poena. Sredinom perioda Beretini oduzima dva vezana servisa Kanađaninu. Ože-Alijasim je pokušao da se vrati, jedan mini-brejk je neutralisao, ali nije mogao više.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao