RAFA PLAČE JER JE SLOMLJEN, ĐOKOVIĆ OD SMEHA? Kirjos na svoj način ispratio Federera u penziju: "Zbogom Kralju, Novak zna..." (FOTO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 11:27

NESTAŠNI DEČKO svetskog tenisa Nik Kirjos otkazao je učešće na ovogodišnjem Lejver kupu, ali naravno da nije mogao da ne prokomentariše dešavanja od petka veča kada je Rodžer Federer otišao u penziju. Australijanac nije propustio priliku ni da "bocne" svog novog prijatelja Novaka Đokovića.

РАФА ПЛАЧЕ ЈЕР ЈЕ СЛОМЉЕН, ЂОКОВИЋ ОД СМЕХА? Кирјос на свој начин испратио Федерера у пензију: Збогом Краљу, Новак зна... (ФОТО)

Tanjug/AP

Prštale su emocije na oproštaju žive legende svetskog sporta i jednog od najvećih teniserra ikada. Suze nije mogao da sakrije niko, a najtužniji je bio Rafael Nadal.

Kirjos je na Instagramu objavio stori sa fotografijom na kojoj se vide Rodžer i Rafa kako liju suze, dok Novak sa osmehom na licu aplaudira. 

Australijanac je preko fotografije napisao komentar, uz koji je dodao dva smajlija koji plaču, jedan od smeha, drugi od tuge:

"Zbogom kralju. Novak zna da su šanse za slemove sada bolje. Rafa je slomljen."

Lejver kup se nastavlja danas, a Novak, koji je juče imao savetodavnu ulogu pored terena, odigraće dva meča, po jedan u singlu i u dublu.

Tanjug/AP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (4)

IMA LI SRBA? Naš pevač u Kataru viknuo stihove Gage Mirković - kakva je reakcija usledila (VIDEO)