NOVAK DANAS DVA PUTA NA TERENU: Đoković na Lejver kupu igra singl i dubl, evo kada i gde možete da gledate srpskog asa

Novosti online

24. 09. 2022. u 08:56

SVANUO je i taj dan, prvi u kome Rodžer Federer nije na listi aktivnih tenisera. Iak, život se nastavlja, pa tako i Lejver kup, takmičenje na kome je legendarni Švajcarac sinoć odigrao poslednji meč u karijeri.

НОВАК ДАНАС ДВА ПУТА НА ТЕРЕНУ: Ђоковић на Лејвер купу игра сингл и дубл, ево када и где можете да гледате српског аса

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Posle prvog dana, koji je tim Evrope počeo furiozno nakon što su predstavnici "nove generacije" Kasper Rud i Stefanos Cicipas pobedili Džeka Soka i Dijega Švarcmana, Svet je uspeo da izjednači preko Aleksa de Minaura i Rodžerovog oproštajnog dubla.

Rezultat je sada 2:2 jer se pobede prvog dana boduju sa jednim poenom, ali današnji mečevi vrede dva poena, dok će u sutrašnjim mečevima svaka pobeda doneti tri poena.

Novak Đoković danas na teren izlazi dva puta. Prvo će se, u trećem meču programa sastati sa Frensisom Tijafoom, a zatim će u paru sa Mateom Beretinijem, koji je u tim Evrope upao kao zamena za penzionera Federera, ukrstiti rekete sa De Minaurom i Sokom.

Pre Noleta odigraće se u dnevnom terminu dva sngla u kojima će Beretini igrati protiv Ože-Alijasima, a Kamerun nori protiv Tejlora Frica.

Meč Novak Đoković - Frensis Tijao počinje u 20 časova, a direktan prenos je na televiziji Evrosport, dok ćete tok meča moći da pratite i na portalu "Novosti". Odmah posle singla, zakazan je i dubl meč našeg tenisera. 

Zanimljivo je da je Novak na Lejver kupu do sada odigrao samo dva meča i - oba je izgubio. Danas dakle ima priliku da "izađe iz minusa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna