NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA SVADBI: Srpski teniser uzeo mikrofon u ruke, a onda je nastala ludnica (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2022. u 19:17

SRPSKI teniser Novak Đoković, zbog venčanja rođenog brata Đorđa, neće biti deo srpskog pohoda na Dejvis kup. Nakon što su se Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, odleteli su zajedno sa svatovima za Tivat, gde se nastavilo slavlje i gde je priređena gala svadba.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАПРАВИО ШОУ НА СВАДБИ: Српски тенисер узео микрофон у руке, а онда је настала лудница (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

A kako svedoče kadrovi koji su isplivali sa ovog venčanja i kruže društvenim mrežama šou je ukrao ko drugi do najbolji srpski teniser.

Slavlje je nastavljeno na plaži potom, a goste je zabavljao popularni pevač Saša Kovačević, koji je bio tu i kada je Nole proslavljao u prestonici osvajanje Vimbldona. Baš kao i tada kralj belog sporta je u jednom momentu uzeo mikrofon sa željom da i on nešto otpeva.

Srpski teniser je odabrao poznati hit „A u međuvremenu“, koji u originalu izvodi OK bend, a svojom pesmom oduševio je sve zvanice koje su ga čak, kako to obično na srpskim svabama i biva, kitile novcem.

Na društvenim mrežama su se sa njim šalili da je mogao da izabere neku drugu pesmu i da se nadaju da ga Jelena Đoković nije čula kako baš to peva, ili da se pak neće naljutiti. 

Vidno je da su odlično svi raspoloženi na proslavi, a Novak Đoković podgrejao je dodatno svojim performansom atmosferu na venčanju brata Đorđa. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)