"AMERI SU SREĆNI, A MENE HVATA TUGA": Oglasio se teniski "saveznik" Novaka Đokovića i udario na zemljake

Novosti online

28. 08. 2022. u 09:41

TENIS Sandgren je bio prvi iz "belog sporta" koji je otvoreno stao uz Novaka Đokovića, kada su hteli da ga izbace sa Melburna, kao i tokom deportacije Srbina.

АМЕРИ СУ СРЕЋНИ, А МЕНЕ ХВАТА ТУГА: Огласио се тениски савезник Новака Ђоковића и ударио на земљаке

FOTO: Tanjug

Isto je Amerikanac uradio sada i stao na stranu Đokovića pred Ju-Es open, koji će proteći bez najboljeg srpskog tenisera.

- Tenis je sebični, individualni sport po prirodi. Svi imaju svoje interese, pa kada se stvori ovakva situacija, niko neće ni da prst pomeri. Možda su neki i srećni što Novaka Đokovića neće biti u Njujorku, ali mene hvata tuga kako su se neki poneli. Sve je tužno, pogotovo to što organizator Ju-Es opena nije uradio dovoljno za Novaka - rekao je Sandrgen za "Ekip".

Otišao je i korak dalje, pa tvrdi da su sa  Ju-Es opena mogli da urade daleko više kako bi imali trostrukog šampiona u Njujorku opet na terenima.

Foto: AP

 

- Ne mogu nas naterati da mislimo da njihov glas nije bitan u svemu ovome. Tako bitan i moćan događaj može da utiče na promenu pravila ili da garantuje izuzeće za Đokovića. Ju-Es open se nije borio za Novaka i to je tužno i brutalno u isto vreme - poručio je Amerikanac.

Bonus video - Novak u društvu Željka Obradvića gleda košarkaše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)