SARADNICA NOVAKA ĐOKOVIĆA U SIRIJI: Ovo nećete videti u "popularnim medijima"

Novosti online

21. 08. 2022. u 09:41

Katarina Pijetlović, saradnica Novaka Đokovića u nezavisnom teniskom udruženju PTPA objavila je svoje svedočenje o situaciji u Siriji i navela da tako nešto nije moguće videti u popularnim medijima.

САРАДНИЦА НОВАКА ЂОКОВИЋА У СИРИЈИ: Ово нећете видети у популарним медијима

Foto: Vikipedia

Sirija je tokom godina bila razarana ratom, a ključnu ulogu u savladavanju ekstremista imala je pomoć Rusije koju je zahtevao predsednik Sirije Bašar el Asad.

Nakon svega, Sirija se oporavlja, a zanimljivost je da je Katarina Pijetlović posetila tu državu i čak odigrala tenis.

- Veoma divna dama, ona je doputovala iz Estonije da bi odigrala nekoliko minuta tenisa sa decom. Toliko je velikodušna, mi obožavamo pozitivne ljude. Mnogo poštovanja i ljubavi za tu damu“, navela je Sana Zgaibi, turistička voditeljica i profesorka arapskog jezika.

Da je tako, potvrdila je i Pijetlovićeva, ekspertkinja za sportsko pravo i članica savetodavnog odbora PTPA.

- Uzvraćam ljubav i poštovanje, učinili ste moje vreme u Siriji veoma posebnim. Dragi korisnici društvenih mreža, odbacite sve predrasude i odite tamo da vidite sami. Putujte u Damask“, navela je Pijetlovićeva.

Kako je istakla, grad je očaravajući i bezbedan je, ljudi su divni i nenametljivi, dobro govore engleski jezik i imaju odlične barove.

- Kada kažem barove, mislim na kafiće u kojima smo sreli domaće koji tečno govore engleski jezik, veoma su fini i prijateljski nastrojeni, uživaju i piju pivo i tekilu. Nećete videti ovu stranu Sirije u popularnim medijima“, navela je Pijetlovićeva.

Katarina je dodala i da su joj predivne lokalne pijace gde prodavci neće smetati, pitaće odakle dolazite i poželeti dobrodošlicu, a posetila je i teniski klub u Damasku.

BONUS VIDEO: SPORTISTA 2021. GODINE: Filip Filipović je jedan od najtrofejnijih srpskih olimpijaca

 

(Sputnik)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)