KAKVA PROZIVKA NADALU I DRUŽINI! Poznata TV zvezda osula paljbu po svim kolegama Novaka - Đoković je strah i trepet tenisera

Novosti online

20. 08. 2022. u 19:45

JU-ES open praktično je iza ugla, ostalo je još samo devet dana do početka velikog grend slema, a i dalje javnost nema nikakve informacije o toma kakve su šanse da u Njujorku zaigra Novak Đoković

КАКВА ПРОЗИВКА НАДАЛУ И ДРУЖИНИ! Позната ТВ звезда осула паљбу по свим колегама Новака - Ђоковић је страх и трепет тенисера

Tanjug/AP

Tim povodom Džilijan Mekit, poznata škotska TV zvezda i pisac, prozvala je kolege zbog toga što gledaju kako Novak Đoković, a niko nema petlje da stane u njegovu odbranu i suprotstavi se apsurdnom tretmanu koji ima kralj belog sporta.

Đoković iza sebe ima tešku godinu zbog činjenice da nije vakcinisan, ali je ipak uspeo da se pokori Britanijum osvoji Vimbldon, a i da postane teniski imperator rima, osvajanjem Mastersa u prestonici Italije.

- Najzapanjujuća stvar oko cele ove situacije sa Đokovićem je ćutanje teniskog sveta. Stvara se utisak kao da ostali teniseri ne žele da on igra na Ju-Es openu... Njihove šanse za pobedom bi se značajno umanjile - napisala je Mekit.

Podsetimo, Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) je nedavno izjednačio vakcinisane i nevakcinisane u Americi, ali nije omogućio ulazak nevakcinisanim strancima u zemlju.

Bonus video - Slovenci pohrlili da vide Jokića, Dončića i Novaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?