ĐOKOVIĆ ISPRED NADALA U GOAT TRCI! Barbara Šet: "Novak će imati više grend slemova od Rafe i ako ga ne puste na Ju-Es open"

Novosti online

19. 08. 2022. u 15:21

NEIZVESNOST oko učešća Novaka Đokovića na Ju-Es openu traje i dalje, informacije smenjuju jedna drugu - te neće moći da nastupi, te ovo je predznak da će igrati... Od ishoda odluke američkih vlasti zavisi umnogome i konačan ishod trke za "GOAT" - najboljeg svih vremena. Ali, bivša teniserka a sada komentatorka Jurosporta, Barbara Šet, smatra da bez obzira da li će Noletu biti dozvoljeno učešće na Flešing medouzu ili ne, on ostaje favorit za ovo zvanje, ispred Nadala.

ЂОКОВИЋ ИСПРЕД НАДАЛА У ГОАТ ТРЦИ! Барбара Шет: Новак ће имати више гренд слемова од Рафе и ако га не пусте на Ју-Ес опен

FOTO: novosti/Instagram/Tviter/Privatna arhiva

Rafael Nadal ima 22 grend slem titule, jednu više od našeg asa a ta prednost mogla bi da se uveća ukoliko Španac trijumfuje na ovogodišnjem izdanju Otvorenog prvenstva SAD.

Ipak, Barbara Šet smatra da ni to ne bi obezbedilo El matadoru zvanje "GOAT". Ona smatra da će Novak igrati još mnogo godina.

- Mislim da se on sad priprema kao da će igrati na Ju-Es openu. Ako dođe do promene u poslednji čas, biće spreman, ako ne, život se za njega nastavlja.

Austrijanka smatra da je Noletova prednost što je godinu mlađi od Rafe a uz to je mnogo manje namučio svoje telo povredama.

- Mislim da će Novak igrati još mnogo godina, bar tako izgleda. Telo mu je u redu, nema mnogo povreda, daće apsolutno sve da uđe u istoriju kao čovek sa najviše grend slem titula. Novak nije tako daleko od cilja. Potrebna mu je samo još jedna titula da se izjednači sa Nadalom. Ako poredite Novaka i Rafu sada, rekla bih da Novak može da igra bar još dve, tri godine, možda čak i duže. Što se tiče Nadala, čini se kao da njegov časovnik otkucava da je kraj blizu - smatra Šet.

Nekadašnja četvrtfinalistkinja Ju-Es opena smatra da je Novak glavni favorit ukoliko mu dozvole da se takmiči u Njujorku.

- Ovo je teška godina za Novaka. Strašno je sve ovo jer je favorit da uzme titulu ako ode na Ju-Es open. U to uopšte ne sumnjam, po mom mišljenju on je najbolji teniser, najkonstantniji igrač. S druge strane, on je izabrao da se ne vakciniše i to je u redu, ali onda mora da živi sa posledicama u koje spada i to da ne može da uđe u određene zemlje - zaključila je Šet.

Bonus video - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice