SVI ŽELE DA ĐOKOVIĆ IGRA NA JU-ES OPENU: Kirjos i Sok su osvojili turnir u Vašingtonu ali ovaj detalj sa dodele upada u oči (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2022. u 08:25

NIK KIRJOS je osvojio duplu krunu u Vašingtonu, pošto je posle trijumfa u singlu podigao šampionski pehar i u dublu. Australijanac je u paru sa Džekom Sokom savladao Ivana Dodiga i Ostina Krajičeka sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4. Ali, jedan detalj sa dodele trofeja privukao je posebnu pažnju navijača Novaka Đokovića!

СВИ ЖЕЛЕ ДА ЂОКОВИЋ ИГРА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Кирјос и Сок су освојили турнир у Вашингтону али овај детаљ са доделе упада у очи (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, dok je Amerikanac držao pobednički govor, u kadru se pojavio zeleni kačket sa dobro poznatim simbolom, na koji su ruke koju su držale kačket pokazivale

Reč je o logu Novaka Đokovića, stilizovanim latiničnim slovima D i J.

 


- Simbol GOAT-a (najvećeg svih vremena) ukazao se tokom ceremonije dodele pehara posle finala dublova na Siti openu u Vašingtonu. Ljubitelji tenisa širom sveta žele da vide najvećeg svih vremena da se takmiči - poručuje korisnik Tvitera koji je postavio ovu fotografiju, uz već dobro poznati hešteg #LetNovakPlay.


BONUS VIDEO - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)