"ATMOSFERA STRAHA OKO ĐOKOVIĆA MORA PRESTATI!" Ivanišević pozvao na ukidanje obavezne vakcinacije

Novosti online

29. 07. 2022. u 18:57

GORAN IVANIŠEVIĆ je izrazio nadu da će obavezna vakcinacija protiv koronavirusa biti uskoro ukinuta kao uslov za učešće na svim teniskim turnirima.

АТМОСФЕРА СТРАХА ОКО ЂОКОВИЋА МОРА ПРЕСТАТИ! Иванишевић позвао на укидање обавезне вакцинације

Foto arhiva VN

Ostalo je tačno mesec dana do početka Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, a izgledi da se na četvrtom grend slemu u sezoni nađe novak Đoković nisu baš visoki. Razlog je koronavirus, odnosno odluka srpskog asa da ne primi pomenutu vakcinu. 

- Nadam se da će obavezna vakcinacija uskoro biti ukinuta svuda. Iako je u zemljama poput Australije, Francuske i Engleske nivo vakcinacije visok tamo i dalji ima mnogo zaraženih, a smrtnost je relativno niska. S moje tačke gledišta, pravila su veoma kontradiktorna. Primio sam duplu dozu pa nemam tih problema, ali ne sviđa mi se atmosfera koja je stvorena u poslednje dve, dve i po godine. Ako si imao tu nesreću da se zaraziš, tretiraju te kao da si šugav i beže od tebe. Za mene je to sramno - rekao je Goran.

Hrvatski stručnjak istakao je kako sve to utiče na Novakovu konstantu glad za pobedama.

- Reč je o čoveku koji je osvojio sve što se može osvojiti i to po nekoliko puta i još mu nije dosta. Njegova glad za pobedama ostala je netaknuta, iako je imao komplikovan početak sezone i doživeo je jako loš tretman u nekoliko navrata - podsetio je Goran na dešavanja u Australiji i na masterse u Indijan velsu i Majamiju.

Novak je trenutno na odmoru na Jadranu gde nalazi vreme i za trening u nadi da će dobiti lepe vesti o dozvoli ulaska u SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri