DOKTORI su prošle sedmice, nakon pobede Rafaela Nadala nad Tejlorom Fricom u četvrtfinalu Vimbldona, potvrdili da je španski teniser taj meč završio uprkos teškoj povredi.

Komentari (3)

Nikola

13.07.2022. 15:08

Ma ko zna koja mu je taktika? Meni sve lici na to da izbegava te doping testove. Simulira bolove, preda se i stime nema nista vise sa turnirom. Neznam dali su najavljeni testovi ili ne, barem se meni tako cini.

dolic

13.07.2022. 18:18

Nadal nije bio povreden nego je suspendovan zbog virusa covid , jer je BERETINI bio pozitivan kada je igao sa njime i bio suspendovan a takode se slikao sa Rumunskom teniserkom ko ja je bila pozitvna na virus i ona je bila suspendovana dok je Nadal ostao da igra tenis. Tu se umesao tenski zavez ITALIJE I RUMUNIJE zgog njihovih tenisera koji su supendovani a dok NADAL ne. Onda je atp suspendovao i NADALA To je prava istina o Nadalovoj povredi

Ivan

13.07.2022. 18:20

Cela istina je da Nadal nije povredjen vec da se uplasio Kirjosa koji bi ga razbio na komade. A i da ga slucajno prodje onda bi ga ponizio Đokovic. Nadal je najveci prevarant.