IDEALNI TENISER NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srbin još jednim potezom održao lekciju Nadalu

Novosti online

04. 07. 2022. u 08:29

Novak Đoković se bez mnogo problema plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Timom van Rajthovenom sa 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, a potom na konferenciji za medije napravio savršenog tenisera.

ИДЕАЛНИ ТЕНИСЕР НОВАКА ЂОКОВИЋА! Србин још једним потезом одржао лекцију Надалу

FOTO: AP

Naime, novinari su zamolili Srbina da sastavi idealnog tenisera, a Nole kao i uvek skroman, iskren, ljudska veličina...

- Servis bih uzeo od Rajlija Opelke, Džona Iznera ili Ive Karlovića - kaže Novak i ističe i početni udarac Kirjosa kao nekog ko nije "baš toliko visok".

- Kretanje? Borg je neprikosnoven, njegovo kretanje bilo je izuzetno. Mada, i Federer se dobro kreće. Forhendi od Federera i Nadala. Različiti su ali ubojiti, imaju sjajno oružje u rukama.

Đoković je izabrao bekhend od Endija Marija ili Andrea Agasija, kao i ritern, dok je volej Štefana Edberga ili Patrika Raftera. Takođe, pomenuo je da je Pit Sampras imao neverovatan drugi servis.

Što se tiče mentalne snage, iako mnogi kažu da je baš on u tom segmentu nenadmašan, Đoković je opet pomenuo najveće rivale - Federera ili Nadala. Novak sebe nije pomenuo ni u jednom segmentu, gde je još jednom pokazao veličinu u odnosu na, recimo, Rafu koji na svakom koraku ističe Rodžera i sebe kao najveće rivale, a zaboravlja i većeg od njih - Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAJOVIĆ BLISTA POSLE POBEDE: Evo šta je Dušan rekao pred meč sa Cicipasom