"KIRJOS JE SILEDŽIJA"! Cicipas: Sedite sa njim i razgovarajte, on je zao i maltretira druge

Novosti online

03. 07. 2022. u 07:59

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je u spektakularnom meču savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:7 (2:7), 6:4, 6:3, 7:6 (9:7).

КИРЈОС ЈЕ СИЛЕЏИЈА! Циципас: Седите са њим и разговарајте, он је зао и малтретира друге

Foto AP

U meču dvojica velikih rivala, poznatih po međusobnoj netrepeljivosti, viđena je sjajna igra, mnpgo tenzije, pa čak i trenutak kada je Kirjos tražio diskfalifikaciju Cicipasa zbog izbacivanja loptice na tribine.

Stefanos je posle meča osuo paljbu na Nika.

"Bilo je to konstantno maltretiranje... On maltretira protivnike. Verovatno je bio siledžija i u školi. Poseduje veoma zlu stranu", rekao je Cicipas.

Da ni Grk nije nevinašce pokazao je kada je poslao loptu u publiku za šta je australijski teniser tražio da bude diskvalifikovan.

Foto AP

 

"Dosadi vam to. To konstantno pričanje. Konstantna polemika. Ovde smo da igramo tenis, ne da vodimo dijaloge. Bilo je to loše sa moje strane, ali sav cirkus sa druge strane mreže mi je dosado. Srećom nisam nikoga pogodio, hvala Bogu. Neću nikada to opet uraditi. Ali nešto je izazvalo takvo ponašanje", nastavio je Cicipas.

Potom se ponovo osvrnuo na protivnika.

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara. Ne mogu samo da stojim sa strane i pretvaram se da sam robot", zaključio je Cicipas.

Foto AP

 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio