KIRJOS SLAVIO U LUDNICI OD MEČA: Australijanac savladao Cicipasa u meču koji je obilovao neteniskim stvarima (VIDEO)

Novosti online

02. 07. 2022. u 22:32

KAKAV tenis na terenu broj jedan u vimbldonskom kompleksu. Mnogo lepih poteza, ali i mnogo nesportskog ponašanja priredili su ljubiteljima belog sporta Nik Kirjos i Stefanos Cicipas. Na kraju, slavio je australijski Grk nad "originalnim" - 6:7 (2), 6:4, 6:3, 7:6 (7).

КИРЈОС СЛАВИО У ЛУДНИЦИ ОД МЕЧА: Аустралијанац савладао Циципаса у мечу који је обиловао нетениским стварима  (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Meč su obeležili sukob Nika Kirjosa sa publikom, linijskim sudijom, sudijom u stolici, a zatim i sa supervizorom meča; kao i nekoliko "mračnih minuta" Stefanosa Cicipasa koji je prvo lopticu nesmotrreno poslao u publiku, a zatim je nekoliko puta gađao i Kirjosa, da bi jednom i uspeo da ga pogodi.

Sve to moglo je da ga košta i diskvalifikacije, što je Kirjos u jednom momentu i tražio, ali sve što je dobio bila je jedna opomena za Cicipasa i jedan oduzet poen Grku koji ga je na kraju koštao gubitka tog gema, a u konačnici možda i meča.

Naredni protivnik Kirjosu biće Amerikanac Brendon Nakašima, koji je u tri seta bio bolji od Kolumbijca Danijela Galana Riverosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?