ĐOKOVIĆ IGRA PRVI MEČ NA TRAVI: Evo gde i kada možete gledati uvertiru za Vimbldon

Novosti online

22. 06. 2022. u 13:04

TREĆI reket sveta Novak Đoković igraće na "Đorđo Armani" teniskom klasiku u Hurlingemu. Srpski teniser ove sezone na travi nije igrao niti jedan duel, ali će uprkos najavama da ga pre Vimbldona nećemo videti, on kročiti na travnatu podlogu i to već danas, kada će protivnik biti Feliks Ože-Alijasim.

ЂОКОВИЋ ИГРА ПРВИ МЕЧ НА ТРАВИ: Ево где и када можете гледати увертиру за Вимблдон

Tanjug/AP

Novak nije igrao zvanične susrete i turnire pre Vimbldona, nije to činio ni prošle sezone, a na legendarnoj zelenoj podlozi brani trofej, tako da mu je potreban udarac-dva pre velike smotre.

Duel sa Alijasimom ne bi trebalo da počne pre 17 časova, posle susreta Rafaela Nadala i Stana Vavrinke, a prenos možete pratiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici egzibicionog turnira.

Na turniru u Hurlingemu biće predstavljena neka od najvećih imena igre, pa su tako Novak Đoković, Rafael Nadal i španska teniska senzacija Karlos Alkaraz najavili učešće. 

Tanjug/AP

Ovo egzibiciono takmičenje poznata je kao "perfektno zagrevanje" za Vimbldon, jer igrači igraju opušteno, bez pritiska bodova i rezultata. Biće to i idealna prilika da teniseri osete podlogu pred treći grend slem u sezoni.

Biće tu i legendi "belog sporta", poput Markosa Bagdatisa i Ksavijera Malisa, te će tako najbolji srpski teniser imati zaista jaku pripremu pred Vimbldon.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024