BORBA za zvanje najboljeg tenisera svih vremena nakon nedavno završenog Otvorenog prvenstva Francuske dostiže usijanje.

Slobodan

14.06.2022. 10:44

Ma, ne budite pristrasni vise. Budite realni, zapamtite i nikada ne zaboravite, da je samo jedan i jedini i neponovljivi Roger Federer.

Iznogud

14.06.2022. 12:18

Neverovatno. Zabranis protivniku da igra, oduzmes mu bodove, a preko toga igras dopingovan celu karijeru i kur... s se ... Sramno, podlo,...

Emil Crvenković

14.06.2022. 13:07

A ja vam tvrdim, Novaku pripadaju bar još 3-4 titule na RG!!! I to, 2-3 protiv Nadala i jedna pritiv Vavrinke. Pogledajte i sami te mečeve pa analizirajte a ja ću vam reći da je Novak MORAO TE MEČEVE DA IZGUBI, TJ NIJE SMEO POBEDITI. Ako Đoković bude pisao svoju biografiju možda će nešto i razjasniti. Uostalom, više nije bitno, videli smo ove godine na šta su spremni da administrativno urade i spreče Novaka da bude najbolji u istoriji. Apsurd i bezobrazluk u Australiji sa deportacijom, sledi još strašniji scenario u Vimbldonu gde se neće pisati bodovi a ipak će biti skinuti prošlogodišnj. A šta tek reći o čudnom toku meča u Parizu, gde Novak nije smeo pobediti. I to nije prvi put. Svako zna šta je činio da bi sprečio Novaka da bude najbolji, pa neka se "ponosi" time.

Ghost

14.06.2022. 14:18

Mi Srbi smo cudo. Mi cemo naseg coveka da uzdignemo po svaku cenu iako sami vidimo da je sada u losem odnosno vise ocajnom stanju od Spanca. Zato nam uvek ovako i ide uao i Novaku. BANDOGLAVI, TVRDOGLAVI I GLUPI. Zalosno, procitajte sta je Arcibald Rajs rekao o Srbima.

Vesna

17.06.2022. 14:58

Znaju oni da je Nole GOAT i tu nema dileme alu im je tesko da to priznaju. Zato kljukaju mzcenog Nadaka raznom hemijom da oroba da ga uzdrma, a tedtova nema i nece ih biti. Ali niko nije lud niti toliko glup.

Milenko

23.07.2022. 12:08

@Emil Crvenković Слабо пратим спорт, али је занимљиво то што се поени скидају, иако је освојио Вимблдон. То је још један доказ да је "кажњавање" Вимблдона, у ствари кажњавање Новака Ђоковића, а остали играчи, ако су им уопште и брисани поени, само су узгредна штета. Да су хтели да "казне" Вимблдон, не би одузимали поене играчима, већ само не би додали нове. А да су заиста хтели да казне Вимблдон, урадили би то на начин који би "га" заиста заболео, тј. заболео би организаторе, а можда и целу Енглеску јер је одлука Владе била да се не дозволи Русима и Белорусима да учествују.