"AKO ĆETE TO DA RADITE ĐOKOVIĆU, NE DOLAZITE"! Teniska legenda žestoko napala navijače na Rolan Garosu

Novosti online

31. 05. 2022. u 08:25

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković i Španac Rafael Nadal sastaće se večeras u četvrtfinalu Rolan Garosa.

АКО ЋЕТЕ ТО ДА РАДИТЕ ЂОКОВИЋУ, НЕ ДОЛАЗИТЕ! Тениска легенда жестоко напала навијаче на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj duel je planiran kao četvrti meč dana na terenu "Filip Šatrije" i neće početi pre 20.45 sati.

Đoković na pariskoj šljaci brani titulu osvojenu prošle godine u finalu protiv Grka Stefanosa Cicipasa, a prethodno je u polufinalu eliminisao Nadala sa 3:1 u setovima.

I pored toga što je poslednji podigao pehar u Bulonjskoj šumi, Novak nije omiljen među navijačima, štaviše, tokom turnira su se mogli čuti zvižduci na račun najboljeg tenisera sveta.

Recimo, tokom meča sa Dijegom Švarcmanom publika na Suzan Leglenu se ponašala nesportski prema Srbinu, kako na predstavljanju tenisera, tako i za vreme duela.

FOTO: Printsrkin/Tviter/Rolangarros

 

Zbog toga nema nikakve dileme uz koga će publika biti večeras od 20.45 kada Novak Đoković i Rafael Nadal budu igrali za mesto u polufinalu Rolan Garosa na "Šatrijeu". Većinski će podržavati svog miljenika Nadala, osvajača 13 grend slem trofeja u Parizu, ali to opet nije razlog da zvižde Srbinu.

Reagovao je i legendarni teniski trener Patrik Muratoglu, poručivši da svi oni koji su planirali da zvižde Đokoviću, ne treba ni da dođu na meč.

- Nema smisla da zviždite Đokoviću. Ako vam se ne sviđa, nemojte da dolazite... Kada dođete da gledate, morate da cenite ove neverovatne sportiste i spektakl koji nam daju i bodrite ih u tome. To je minimum koji možete da uradite. Ali opet, verovatno oni koji dođu i vređaju su isti oni koji vređaju na društvenim mrežama - poručio je čuveni teniski trener u izjavi za "Eurosport" pred okršaj koji željno iščekuje čitav svet.

Đoković i Nadal odigrali su do sada 58 međusobnih duela, a srpski teniser vodi 30:28 u pobedama.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024