NOVAČE, DA ČASTIŠ PIVO! Hrvat spasao Đokovića, pa mu poslao urnebesnu poruku

Novosti online

31. 05. 2022. u 08:07

HRVATSKI teniser Marin Čilić priredio je veliko iznenađenje u osmini finala Rolan Garosa, pošto je sinoć ubedljivo savladao Rusa Danila Medvedeva sa 6:2, 6:3, 6:2.

НОВАЧЕ, ДА ЧАСТИШ ПИВО! Хрват спасао Ђоковића, па му послао урнебесну поруку

Foto arhiva VN

Iskusni 34-godišnji Hrvat u četvrtfinalu će igrati protiv još jednog Rusa, Andreja Rubljova.

- Tanka je nit koja deli od potpune kontrole i kad se meč preokrene imao sam takav slučaj sa Danilom prošle godine i dosta često sa ostalim top igračima koji u svakom trenutku traže rešenje, pokušaće nešto novo, drugi način igre. Danil je na kraju drugog seta otišao u toalet, da razbije ritam i da se regeneriše. Tu sam napravio brejk koji je bio apsolutno ključan da steknem veliku prednost. Pomoglo mi je baš veliko iskustvo protiv top igrača na grend slemovima da ostanem na najvišem nivou, tako sam ostao u igri i odigrao mentalno na najvišem nivou -  rekao je Hrvat posle meča.

Čilić je učinio i uslugu Novaku Đokoviću, koji ne bi ostao prvi da je Medvedev prošao do polufinala. Ipak, Novak svejedno mora da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

- Zašto da me ne pozdravi? Jedna kafica ili pivo - rekao je Čilić uz osmeh.

Hrvat će se u četvrtfinalu sastati sa još jednim ruskim teniserom, Andrejom Rubljovim, koji je prošao dalje posle predaje Janika Sinera zbog povrede.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POSTAVIO DOMAĆI ZADATAK: Novak Đoković obara sve rekorde