MAJKA MLADE TENISKE ZVEZDE: "Dečaci sanjaju da postanu policajci, a on da postane Federer"

Novosti online

30. 05. 2022. u 18:35

ANEKE Rune, majka mladog tenisera Holgera Runea, govorila je o snu danske teniske senzacije da postane jedan od najboljih i o tome kako ga njegovi vršnjaci doživljavaju.

МАЈКА МЛАДЕ ТЕНИСКЕ ЗВЕЗДЕ: Дечаци сањају да постану полицајци, а он да постане Федерер

Foto Profimedia

Veliko iznenađenje na Rolan Garosu priredio je 19-godišnji Danac koji je pobedio četvrtog tenisera sveta Stefanosa Cicipasa sa 3:1 u setovima (7:5, 3:6, 6:3, 6:2) u osmini finala.


Majka ovog tenisera rekla je da mali dečaci sanjaju da postanu policajci ili vatrogasci, a da je on oduvek sanjao da postane Rodžer Federer.

- Teško je biti jedini u Danskoj sa tim velikim snom - rekla je Aneke,a zatim se osvrnula na to kako ga njegovi vršnjaci gledaju.


- Niko oko njega ne razume šta se dešava. Dakle, on je čudak u našoj zemlji. On nije kao ostali. Ne želi da bude kao ostali. Kad smo kod kuće nedelju dana, on pita: „Kada idemo?. Želim da se vratim tamo gde pripadam." On sebe vidi u svetu tenisa. Voli da bude u okruženju gde ima ljudi poput njega, kao što je bio slučaj kada je bio u Londonu na teniskoj akdademiji. Tamo nije čudak, tamo je samo jedan od običnih momaka - izjavila je majka mladog tenisera.

Holger Rune je već rangiran među 40 najboljih na svetu i nedavno je osvojio svoju prvu ATP titulu u singlu. Osvojio je svoj prvi grend slem meč glavnog žreba na Rolan Garosu ove godine i sada je prošao u četvrtfinale.


BONUS VIDEO: Slavlje u madridskom metrou nakon titule Lige šampiona
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni