NAKON DEVET GODINA NAPUŠTA REAL MADRID: "Ispunio sam sve svoje snove"

Novosti online

30. 05. 2022. u 16:47

FUDBALER Real Madrida Isko saopštio je danas da napušta španski klub.

НАКОН ДЕВЕТ ГОДИНА НАПУШТА РЕАЛ МАДРИД: Испунио сам све своје снове

FOTO: Tanjug

Francisko Roman Alarkon Suarez, poznatiji kao Isko, oglasio se na društvenim mrežama i objavio da po isteku ugovora, 30. juna, napušta "kraljeviće".

- Kada sam bio u Malagi, znao sam da ću otići. Real je pokucao na moja vrata, a Realu niko ne bi trebalo da kaže ne, mada uvek ima izuzetaka. Sve je istorija nakon što je Real osvojio desetu titulu prvaka Evrope. Devet godina kasnije, moje vreme u klubu koji mi je omogućio da ispunim dečačke snove se završava. Osim što sam ispunio snove, osvojio sam više titula nego što sam zamišljao, igrao sam sa najboljim fudbalerima sveta - napisao je Isko, koji je na kraju zahvalio saigračima, članovima stručnog štaba i navijačima na podršci.

 

Isko (30) nije otkrio gde će da nastavi karijeru. On je u Real stigao 2013. iz Malage, a za madridski klub odigrao je 353 meča i 53 puta se upisao u listu strelaca. Sa Realom je osvojio 19 trofeja, a od toga pet Liga šampiona.


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima