"NOVAKOMANIJA" TRESE PARIZ: Klicali Đokoviću punih pola sata

POVADILI su obožavaoci Novaka Đokovića sve što im je palo podruku. Notese, papiriće, ulaznice, kačkete, teniske loptice, male i velike.

НОВАКОМАНИЈА ТРЕСЕ ПАРИЗ: Клицали Ђоковићу пуних пола сата

Foto: G.Č.

Neko je skinuo majicu. Jedna navijačica raširila srpsku zastavu. Sve dobro dođe kada se od Novaka Đokovića traži autogram.

Neverovatno deluju scene na Novakovim treninzima ovih dana. Kada se sve završi, tek tada na scenu stupa pravi šou. Nepregledna reka navijača, rasprostranjena širom tribina na celom stadionu, pripremi se i čeka. Poslednja prebačena loptica i Noletov polazak ka klupi znak su da uzavrela masa počne da skandira njegovo ime i doziva ga da im se potpiše za sećanje na trenutak kada su zajedno bili na terenu.

Tako je bilo i nedavno protiv Hačanova na Stadionu "Sizan Langlan". Dok je njegov sparing-partner već dugo bio u svlačionici, Novak je i dalje potpisivao. Potrajalo je to više od pola sata. Obišao je sve tribine uzduž i popreko. Trudio se da nikoga ne zaboravi. Stavio je, valjda, i svih 1.000 potpisa. Oni iz viših redova dosetili su se da mu pantljikom spuste blokčić na potpis. Jedan je odozgo bacio loptu, Nole ju je spretno uhvatio, stavio paraf, pa je hitnuo nazad košarkaškim manirom.

U jednom trenutku, pred izlazom, pritisak u gomili bio je isuviše veliki. A među obožavaocima najviše dece. Kao roditelj, Novak se odmah zabrinuo za one najbliže ogradi. Brzo je iz mase izvukao dvoje-troje mališana, na šljaku i sigurno, da ih ostali ne bi pritisli. Pomazio ih je i razmenio nekoliko reči sa njima. I, naravno, potpisao se.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta