KECMANOVIĆ ČEKA ĐOKOVIĆA ILI ĐEREA: Miomir preko Australijanca stigao do četvrtfinala Srbija opena

Č. V.

20. 04. 2022. u 17:02

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao u četvrtfinale Srbija opena, pošto je pobedio Džona Milmana sa 6:4, 7:6(5).

КЕЦМАНОВИЋ ЧЕКА ЂОКОВИЋА ИЛИ ЂЕРЕА: Миомир преко Аустралијанца стигао до четвртфинала Србија опена

FOTO: M. Vukadinović

Dugo su čekali igrači da izađu na teren. Kada su se za to stekli uslovi krenulo se u borbu za plasman među osam najboljih, a tamo će se naći 38. igrač planete.

Nije Kecmanović odigrao toliko dobar meč kao u prvoj rundi protiv iskusnog Francuza Rišara Gaskea. Ipak, najvažnije je da je uspeo da savlada Australijanca posle dva sata i 15 minuta igre.

Dobar prvi set odigrao je 22-godišnjak iz Beograda, jedan brejk mu je bio dovoljan da dobije uvodni deo meča. Ohrabrujuće je bilo to da rivalu nije dozvolio nijednu priliku da mu oduzme servis.

Drugi segment duela počeo je odlično za Srbina - odmah je napravio brejk, ali je Milman već u narednom gemu uzvratio. Do kraja je su teniseri čuvali servis, s tim da je Kecmanović imao jednu brejk šansu.

Odluka je na kraju pala u taj-brejku. Trenutno 80. teniser na ATP listi je imao prednost od 2:4, no to je ispustio i omogućio Beograđaninu da dođe do trijumfa.

Kecmanović će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Novak Đoković - Laslo Đere koji možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: TRENING NOVAKA ĐOKOVIĆA PRED MEČ SA ĐEREOM: Sparing sa Hačanovim

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!