BIZARNE SCENE: Posle pobede u prvom kolu izjavio da mrzi šljaku, u drugom namerno napravio dve duple greške pa uradio ovo! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2022. u 18:59

GLAVNI pajac ATP tura Nik Kirjos ne učestvuje na mastersu u Monte Karlu, ali ima dostojnu zamenu.

БИЗАРНЕ СЦЕНЕ: После победе у првом колу изјавио да мрзи шљаку, у другом намерно направио две дупле грешке па урадио ово! (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Teniser iz Kazahstana Aleksandar Bublik zagorčao je Stenu Vavrinki povratak na teren pošto je u prvom kolu savladao legendarnog Švajcarca, ali je posle tog meča šokirao ljubitelje tenisa izjavom kako mrzi šljaku i da se nada da narednih deset godina neće morati da igra na ovoj podlozi. Današnji meč drugog kola doneo je novi ispad 36. igrača sveta.

Bublik je imao 1:0 i 5:4 protiv 13. nosioca Pabla Karenja Buste i servirao je za pobedu, ali je dozvolio brejk posle čega su kola krenula nizbrdo.

Drugi set je izgubio u taj-brejku, a u trećem, odlučujućem, je sa dve uzastopne duple servis greške omogućio protivniku da povede sa 4:3 i tu je bio kraj - prišao je protivniku, rukovao se s njim i predao meč.

Alexander Bublik packed his bag and left the court

Bublik nije pokazivao znakove povrede, niti je tražio medicinsku pomoć ili pomoć trenera.  

Inače, Bublik je jedan od retkih tenisera na turu koji je javno stao u odbranu Nika kirjosa posle poslednjih ispada Australijanca.

- Nik privlači veliki broj navijača tenisu. Šta mislite, zašto su oni ovde? Da gledaju dva lika u odelima? Ovo je sport i treba da postoji neke emocije a oni nas silom trpaju u neke kaveze iz kojih ne možemo ni da govorimo - rekao je Bublik.

Karenjo Busta će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Aleksandra Zvereva i Federika Delbonisa.

Monte Karlo je jedini od tri mastersa na šljaci koji nedostaje Zverevu, pošto je Rim osvojio 2017, a Madrid 2018. i prošle godine.

BONUS VIDEO - Šou Đokovića, Nejmara i Veratija u Monte Karlu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna